Roel van de Ligt wint met overmacht de Orde van de Zwaan
22-08-2019

De een noemt het de afsluiting van het vorige seizoen en voor de ander is het de opening van het nieuwe biljartseizoen bij 't Zwaantje: de wedstrijd om de titel "Grootmeester in de Orde van de Zwaan" die op donderdag 22 augustus werd gehouden na de algemene ledenvergadering.

In deze wedstrijd speelt de winnaar van de woensdagavondcompetitie (Roel van de Ligt) tegen de winnaar van de donderdagavond (Henk van den Heuvel). Beiden waren met overmacht als eerste geëindigd. Dat beloofde dus een spannende strijd te worden, maar dat werd het niet. Vanaf de opstoot liet Roel er geen twijfel over bestaan dat hij de sterkste was. Na 26 beurten had Roel de partij uit. Uit handen van voorzitter (géén ad-interim meer…) Nico van den Heuvel ontving Roel de oorkonde en het bijbehorende schild.

Roel: namens alle leden gefelicitieerd met deze mooie prestatie!

Roel van de Ligt poseert met zijn uitgebreide prijzenpakket: de beker omdat hij als eerste eindigde op de woensdagavondcompetitie en de oorkonde met bijbehorend schild omdat hij de wedstrijd om de Orde van de Zwaan won.