Wie wint de Toon van Tienen bokaal 2020?
17-10-2020

Het is er sinds de laatste persconferentie allemaal niet zekerder op geworden, maar toch gaat de organisatie van het toernooi om het Rijkevoorts Biljartkampieonschap voorlopig "gewoon" door.

Momenteel is natuurlijk de grote vraag of de horeca weer open mag tegen die tijd, maar zo lang als dat nog onzeker is, blijven we bij de volgende uitgangspunten:

  • De start van het toernooi staat gepland voor dinsdag 8 december.
  • De finale staat gepland voor woensdag 30 december.
  • De poulewedstrijden zullen starten om 18:00 uur. Omdat de twee biljarts sinds enige tijd geheel coronaproof zijn opgesteld, kunnen er op iedere avond twee poules worden gespeeld.
  • Als eindtijd blijven we natuurlijk 22:00 uur aanhouden.
  • In de weekenden willen we poulewedstrijden spelen van 14:00 uur tot 18:00 uur en daarna dus weer van 18:00 – 22:00 uur.

Hierbij nogmaals de oproep om zo snel mogeiljk door te geven als je mee wil doen. Dit kan door een mail te sturen aan Pius van Raaij. Let op: zijn mailadres is gewijzigd naar p.vanraaij@protonmail.com. Opgeven kan tot uiterlijk 1 december, maar voor de organisatie is het fijn als we dit zo snel mogelijk kunnen doen. Geef a.u.b. ook door op welke datum je zeker niet kunt spelen. Dat maakt het indelen van de poules wat makkelijker.

Uiteraard kan er nog veel wijzigen: allereerst hebben we te maken met de eisen van de overheid. Mochten die nog verder worden aangescherpt, dan zullen we alles opnieuw moeten bekijken. Als er nog vragen zijn, richt je dan tot één van de organisatoren: Richard Groenendaal, Pius van Raaij of Hans Willems.

De competitie van de C-teams van 't Zwaantje ligt voorlopig stil. Mocht hier meer duidelijkheid over zijn, dan zal hierover via de bekende kanalen gecommuniceerd worden.